2022

BORIS BREJCHA 2022

#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

Po skoraj treh letih žurerskega premora Kurzschluss znova odpira vrata. Nemški didžej Boris Brejcha, kralj high-tech minimala, se v Ljubljano vrača 25. novembra in obljublja nepozabni spektakel. Vstopnice za dogodek leta bodo v prodaji od 12. septembra dalje.

Svetovno priznani didžej Boris Brejcha, ki je na največjih svetovnih elektronskih festivalih Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit v plesno ekstazo spravil več deset tisoč ljudi, ima mnogo oboževalcev tudi v Sloveniji. Temu smo bili priča že leta 2019, ko so vstopnice za njegov nastop na Kurzschlussu pošle v rekordnem času, podoben scenarij pa se najverjetneje obeta tudi letos. Čeprav je zdravstvena pandemija njegov povratek zadržala za nekoliko dlje, kot bi si želeli, se 25. novembra 2022 obeta nepozabno doživetje za vse techno navdušence, željne zabave in elektronskih ritmov.

Predhodno kupljene vstopnice ostajajo veljavne tudi za nov termin. V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko najkasneje do 12. oktobra uveljavite možnost vračila kupnine. To storite tako, da na mail info@eventim.si pošljete zahtevek za vračilo ali se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste kupili vstopnico.

Novembrska edicija z Borisom Brejcho bo prva po več letih premora, vendar ne bo edina. Kmalu namreč razkrijemo še en dogodek s prav posebno gostjo, ki bo sklenila letošnje pestro Kurzschluss dogajanje.

Če se bo v prihodnjih mesecih epidemiološka situacija poslabšala, bo dogodek prestavljen. Tudi v tem primeru bo omogočeno povračilo kupnine vstopnic.

Za vse aktualne informacije spremljajte naš Facebook in Instagram.

občutek

Boris Brejcha @ Tomorrowland Belgium 2018
Boris Brejcha at Grand Palais in Paris, France for Cercle

HEARING

2022

BORIS BREJCHA 2022

#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

Priporočamo tudi

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov