Petek @22h

20

december

Umek


#TECHNO #KING #FRESHSOUND

Od 24 € dalje

VSTOPNICE
Umek

DJ Umek velja za pionirja elektronske glasbe v Sloveniji, ki se je svojih prvih trikov za mešalko naučil že pri 15 letih, le nekaj let kasneje pa pod lastnima založbama Consumer Recreation in Recycled Loops, ki jo vodi skupaj z Valentinom Kanzyanijem, že izdal svoje prve mikse. Leta 2006 je s singlom Posing As Me postal nepogrešljiv del vsakega partyja, saj so ga odprtih rok sprejeli tudi izven meja elektronske glasbe, od leta 2007 pa material ustvarja tudi pod svojo lastno techno glasbeno založbo 1605. Njegova pot do neomajnega statusa stebra svetovne techno scene je bila polna izzivov, ki jih je v svoji 26- letni karieri uspešno premagoval in si s svojimi podvigi prislužil marsikatero priznanje, ki njegov uspeh potrjujejo v svetovnem merilu. Nastopil je na več kot 2500 festivalih, partyjih, klubih in praznovanjih elektronske glasbe, nazadnje je navdušil sredi ameriške puščave Black Rock Desert v Nevadi, kjer je zatresel oder kultnega festivala Burning Man.Na najpopularnejši glasbeni trgovini na spletu za elektronsko glasbo Beatport je v zadnjem letu s kar tremi komadi zasedel prvo mesto techno lestvice (Vibrancy, Brethren in Specific Flavour),drugi pa se redno gibljejo med TOP 10. Tako bo za mešalko letošnjega Kurzschlussa predstavil svež zvok, s katerim kraljuje vrhovom glasbenih lestvic.

Techno odisejado bo dopolnil 28- letni Nizozemec Reinier Zonneveld, ki je svoje prve korake v svet glasbe naredil že pri rosnih treh letih, ko je prvič obiskal učno uro klasičnega klavirja. Že po nekaj letih je začel s komponiranjem svoje glasbe in izvajanjem solo koncertov, ljubezen do klasike pa je “zbledela”, ko se je med študijem udeležil svojega prve rejv zabave. Po zaključku dveh magisterijev leta 2015 je vso pozornost posvetil svoji strasti: produkciji in izvajanju techno glasbe ter že kmalu pritegnil pozornost največjih imen na sceni, ki so uporabili njegove mikse, med drugim Oliver Koletzki, Carl Cox, Richie Hawtin in Moby. Zahvaljujoč znanju klasične glasbe in izkušenj iz obiskov rejv partyjev, je ustvaril edinstveno mešanico zvokov, ki njegovim glasbenim stvaritvam dajejo posebno širino - od globokega melodičnega do bolj ‘razbijajočega’ acid techna. To združuje s prepoznavnim odrskih nastopom, pri katerih prisega na spontanost in sinergijo, ki jo začuti s strani množice. Od leta 2017 ustvarja pod lastno založbo Filth on Acid, ki mu služi kot platforma za odkrivanje novih razsežnosti techno glasbe. S svojim hitom Things We Might Have Said iz albuma Megacity Servant je zavzel prvo mesto lestvice Beatport, z njo pa se prebil tudi do Hollywooda, vendar pa se s tovrstnimi uspehi ne zadovolji prehitro. S svojimi produkcijskimi veščinami in nastopi, ki tresejo plesišča po vsem svetu, bo vplival in soustvarjal techno svet tudi v prihodnje.

Čeprav je Francoz Matt Sassari dokaj sveže ime v glasbeni stratosferi, pa se je s svojimi izdajami pri založbah Terminal M, Intec, Tronic, Relief in Sci + Tec hitro uveljavil ter zasidral v ospredju nove techno scene. Svojo moč vztrajno dokazuje tako v studiu v vlogi producenta, kot tudi za mešalko. S svojo edinstveno mešanico techna in tech housea ter neutrudnimi nastopi po celem svetu krmari svojo kariero po poteh, ki so mu povsem pisane na kožo. S podporo največjih imen, kot so Carl Cox, Adam Beyer, Joseph Capriati, ChrisLeibing in Nicole Moudaber, so mu zvezde v prihodnosti zelo naklonjene – tudi v Kurzschlussu.

 

PRISLUHNI

MC:https://www.mixcloud.com/dj_umek/stream/

 

POGLEJ

FB:https://www.facebook.com/djumek


Petek @22h

20

december

Umek


#TECHNO #KING #FRESHSOUND

Od 24 € dalje

VSTOPNICE
PRIPOROČAMO TUDI
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.