Nedelja @21h

24

november

S.A.R.S.


#ALTERNATIVE #POPROCK #FUSION

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
S.A.R.S.

Sveže Amputirana Ruka Satrijanija ali S.A.R.S.so do danes nanizali že več tisoč koncertov, po šestih studijskih albumih in 23 videospotih, od katerih jih je kar 19 preseglo milijon ogledov na Youtubeu, pa trenutno veljajo za enega bolj iskanih avtorskih bendov na področju nekdanje Jugoslavije. Svoj prvi istoimenski album, na katerem je tudi njihova prva in največja uspešnica Buđav lebac, so izdali leta 2009, na portalu Youtube pa je zabeležila skoraj 8 milijonov ogledov. Pred kratkim so izdali prvi single Veruj mi s prihajajočega albuma Glava, z novim materialom, tako kot tudi z največjimi starimi uspešnicami, pa bodo 24. novembra v Kurzschlussu, kamor se ponovno vračajo po treh letih, navdušili vse najbolj goreče privržence. Oder bo pred nihovim nastopom ogrela štiričlanska slovenska glasbena skupina MRFY iz Novega mesta ki ustvarja indie rock glasbo. Po nekaj odlično sprejetih singlih Klic, Anakin in Tretje oko so si prislužili Zlato piščal za novince leta 2018, nastopali po velikih odrih v Sloveniji in tujini, poleg Siddharte sodelovali z najpomembnejšimi predstavniki slovenske glasbene scene, kupili kombi in postali predstavniki vseh slovenskih vesoljcev.

 

PRISLUHNI

YT: https://www.youtube.com/user/sarsupload

 

POGLEJ

Fb: https://www.facebook.com/sarsbend/


Nedelja @21h

24

november

S.A.R.S.


#ALTERNATIVE #POPROCK #FUSION

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.