RSS

Novice

Nova sezona – novi izzivi. V Kurzschlussu smo vedno na preži pri iskanju novih talentov. Če že čutiš pomlad in prebujanje kreativne žilice je zdaj odlična priložnost, da pokažeš svoj talent!
Umek odprl novo sezono Kurzschlussa -ponedeljek, 11. februar 2019
Umek in Dojaja sta spretno krmarila v svetu 129 BPM-jev Astrodisco zvoka, obiskovalce kluba navdušila in otvorila novo sezono elektro zabav v velikem slogu.
Zima je pravi čas, da si zagotovite svoje mesto na poletnih festivalih!
DJ Dojaja (še) vedno (bolj) dogaja! -petek, 18. januar 2019
Dojaja aka Marjan Crnkovič o elektronski sceni pri nas in o Astronostalgic žuru v Kurzschlussu, kjer bo rolal z Umekom.
6. rojstni dan Kurzschlussa -ponedeljek, 07. januar 2019
Upihnili smo 6. svečko z več kot dva tisoč zvestimi obiskovalci in s svetovno priznanim didžejem Todd Terryjem, The Shapeshifters ter odlično pevko Teni Tinks.
25-letka Umekovega ustvarjanja -ponedeljek, 07. januar 2019
Didžej Umeku se je poklonil Carl Cox, predsednik Pahor in več kot 3000 fenov.
Kurzschluss LIVE! -ponedeljek, 07. januar 2019
Hamo & Tribute 2 Love z gosti dokazali, da lubezen svet vrti
U NULO: INTERVJU S HAMOTOM -torek, 11. december 2018
U NULO:Hamo je sedel z našim raperjem in odogovoril na par njegovih vprašanj. Kaj vse je povedal Emkeju o svojih začetkih, igranju kitare in ostalih svojih vrlinah si preberite tukaj.
U NULO: INTERVJU Z UMEKOM -torek, 27. november 2018
U NULO: Umek si je v svojem natrpanem urniku odtrgal nekaj časa in sedel z našim radovednim Emkejem. Zanimalo ga je, kako uspeti na tem nivoju, kaj priporoča mladim in kaj so njegovi prelomni trenutki. Celoten intervju si lahko preberete tukaj.
Podarjamo VIP za celo ekipo! -torek, 16. oktober 2018
Vip vstopnice, boat in miza za 4 prijatelje na najboljšem žuru v mestu Kurzschluss jesenska doživetja se bodo tokrat pričela 26. oktobra. V Slovenijo prihaja belgijska zvezda elektronske scene Amelie Lens. Si jo želiš videti v živo? Ali še bolje – si jo želiš videti v živo skupaj s prijatelji in VIP tretmajem?