Petek @22h

27

september

Boris Brejcha


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

SOLD OUT
Boris Brejcha

Pred trinajstimi leti je izdal svoje prve techno minimal komade, zdaj s svojo glasbo polni plesišča po celem svetu. Leta je sodeloval s produkcijo Harthouse, katere solastnik je med drugimi tudi Sven Väth. Ustvaril je svojo žanrsko zvrst high-tech minimal, za katerega pravijo, da je inteligentna glasba jutrišnjega dne. Nastopil je na elektronskih festivalih kot so Tomorrowland, Sonus, Time Warp in Exit. Z uspešnicami kot so Die Maschinen Sind Gestrandet, Sir Ravealot in Shaltzentrale si je prislužil tudi naziv izjemnega talenta revije Raveline. Velja za didžeja, ki v živo vedno navduši svoje oboževalce po celem svetu. Z nami bo konec septembra tudi v Kurzschlussu
HEARING


SEEINGPetek @22h

27

september

Boris Brejcha


#ELECTRONIC #HIGHTECHMINIMAL #JOKER

SOLD OUT
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.