2019


Bajaga i Instruktori


#POPROCK #LEGENDARY #BAND

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
Bajaga i Instruktori

59- letni Beograjčan Momčilo Bajagić- Bajaga po več kot treh desetletjih s svojimi Instruktori še vedno najde pot do src mnogih generacij, kar dokazujejo redno razprodane dvorane na celem območju nekdanje skupne države. Brezčasni hiti, kot so “Tišina”, “Ti se ljubiš (na tako dobar način)”, “Plavi Safir”, “Muzika na struju”, “Tamara”, “442 do Beograda” in številni drugi so le nekateri, ki jih redno vključujejo v svoj repertoar nastopov.Nanizali so več kot 2500 koncertov in prodali preko 3 milijone nosilcev zvoka, kar je za današnje razmere v glasbenem svetu nepojemljivo. Lani so po šestletnem diskografskem premoru izdali svoj 12. studijski album z naslovom “U sali lom”. Navdiha mu v vseh letih ustvarjanja ni zmanjkalo, sam pa pravi, da brez svoje spremljevalne zasedbe prekaljenih glasbenikov uspeh ne bi bil zagotovljen. S svojimi Instruktori se 19. decembra, po dveh letih, vrača v Kurzschluss, kjer se boste naužili dobrega razpoloženja ob prepevanju nostalgičnih uspešnic, nabitih z emocijami.

 

PRISLUHNI

YT: https://www.youtube.com/channel/UCMRHqvMHz67t73xzU6bevyg

 

POGLEJ

FB: https://www.facebook.com/bajaga.official.page/
FEELING

2019


Bajaga i Instruktori


#POPROCK #LEGENDARY #BAND

Od 19 € dalje

VSTOPNICE
TRUE GOSSIP

Preverjene govorice za tiste, ki ste raje prvi kot prepozni. V njih premierno najavljamo dogodke, zapisujemo kode za nakup vstopnic po nizkih cenah in delimo ugodnosti za Kurzschluss skupnost.

Prosimo, obvezno oznacite. Ce se želite narociti na prejemanje novic o Kurzschluss dogodkih, se morate strinjati s pravili in pogoji uporabe spletne strani.