Experience

06. Feb ZA VSE TECHNO FRIKE IN FRIKICE

Valentino Kanzyani in Umek sta eminentni imeni v techno vesolju. Prvi je svoj set s tremi gramofoni mešal lani novembra, drugi pa s svežim zvokom Kurzschluss zatresel decembra. Pestro je bilo tudi na drugem odru, kjer so svoje moči za mešalko razkazovali mladi talenti, predvsem ‘talentke’, ki so dokaz, da je mesto v techno atmosferi rezervirano tudi za predstavnice nežnejšega spola.

Glia (20. 12. 2019 @Kurzschluss//Umek)

Glio, ki je med odraščanjem v poznih devetdesetih zajel vpliv novega vala elektronike v Evropi, pri novih izzivih vodi želja po znanju, ki ga izpopolnjuje na različnih področjih, kot didžejka, producentka in avdio inženirka. Bogate izkušnje, ki si jih je nabrala v največjih klubih v Zrćah, Valenciji in Berlinu, je tokrat združila v spodnji set, s katerim je navdušila obiskovalce petkove techno odisejade z Umekom.

Luxia (20. 12. 2019 @Kurzschluss//Umek)

Luxia je mlada perspektivna techno didžejka in producentka iz Ljubljane, ki je z uporabo edinstvenih in posebnih zvokov vnesla svežino na slovensko elektronsko sceno. S svojim značilnim techno setom, v katerega vključuje melanholične melodične vložke, ki se prepletajo z tršimi in surovejšimi ritmi techna, je pustila pozitiven vtis na obiskovalce Kurzschlussa. Nič čudnega, saj je v preteklosti za svoje delo že požela val pozitivnih komentarjev s strani največjih imen (Pete Tong, Philipp Straub, Seth Troxler in Loco Dice), njena skladba ‘Go’pa je prepričala tudi producente založbe Warner Music.

MindWalk (22. 11. 2019 @Kurzschluss//Valentino Kanzyani)

Pisalo se je leto 2008, ko se je MindWalk, ki je svoj material že izdal pod okriljem Naughty pills records, Gain records in Infinitech records, odločil zaplavati v produkcijske vode, saj prav v glasbi najde svoj mir in inspiracijo. Nič kaj mirno pa ni bilo, ko je stopil na 2nd stage in s svojo mešanico temačnih, perkusivnih in melodičnih komadov ponudil set z zgodbo, s katero se je hitro povezal s Kurzschluss publiko in skupaj z njimi ustvaril nepozaben vibe.

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov