Experience

04. Feb UŽIVAJ V KURZSCHLUSS DOŽIVETJIH TUDI IZVEN SEZONE

Za sezono 2020 že snujemo nov program, z eno roko takorekoč že za mešalko, pa vam ponujamo nekaj glasbenih utrinkov, s katerimi so leta 2019 na drugem odru dvorane Kocka zablesteli številni bolj ali manj frišni talenti. 2nd stage v Kurzchlussu je prostor, kjer se odkrivajo nove zvezde, ki bodo nekoč zasijale tudi ob boku največjih house tech legend.

R.Bade (23. 11. 2019 @Kurzschluss//Erick Morillo)

R.Bade, ki je svojo pot za mešalko pričel pred tremi leti v domači Idriji, je s spodnjim setom na drugem odru širil pozitivno energijo na sobotni house vročici, ki jo je sredi novembra s svojim latino temperamentom na Gospodarskem razstavišču razširil Erick Morillo. Čeprav svež na sceni, R. Bade uživa veliko spoštovanje s strani svojih vrstnikov. Čeprav je sodeloval z ekipama, kot sta Hightension in It’s Underground, pa ustvarja tudi pod svojo blagovno znamko TMFS (TexasMadafakinSounds).

Loudbeatz (23. 11. 2019 @Kurzschluss//Erick Morillo)

Tudi Loudbeatz, mlad talentiran slovenski DJ in producent s svojevrstnim zvokom, je bil med tistimi, ki je na drugem odru ogreval množico pred nastopom zvezde večera Ericka Morilla. Pritisni play na spodnjem setu in ti bo kmalu jasno, zakaj je svojo avtorsko glasbo že izdal pri priznanih založbah, kot so Pacha Recordings, My Digital Enemy Zulu records in GURU Records ter oder že delil delil z velikani elektronske glasbe, kot so Sigala, Lost Frequencies, Zonderling, Klingande, Mike Vale, Crazibiza, David Puentez, Alpharock, Plastik Funk, Soul Avengerz, Vanillaz in drugimi.

Lucca Loggia (21. 12. 2019 @Kurzschluss//Glitterbox)

Bleščice, glasbena ekstaza in plesna dekadenca so zaznamovale decembrsko Glitterbox zabavo s svetovnim zvezdnikom Rogerjem Sanchezom in The Shapeshifters na čelu. Pred prihodom v glavno dvorano pa je na drugem odru s svojimi ritmi obiskovalce pozdravil Lucca Loggia, ki se je z gramofoni in elektronsko glasbo prvič srečal pri rosnih 16 letih. Po skoraj desetletnem premoru, ko je pod imenom Ouzo širom Slovenije nastopal s tršimi techno ritmi, se je leta 2018 vrnil na sceno v bolj funky in tech house atmosferi. Dokaz v spodnjem setu.

SIBBJAG b2b. Ted Funke (21. 12. 2019 @Kurzschluss//Glitterbox)

Kaj povezuje dva nadebudna talenta, ki ju žene ljubezen do house glasbe? Groovy funky stil, v katerega SIBBJAG in Ted Funkespretno vpletata vokalne vložke, je recept, s katerim sta zmešala pravo mešanico okusov za vse ljubitelje klasičnih house ritmov. Teh ni manjkalo na drugem odru najbolj bleščeče zabave v sezoni 2019. Prepričajte se sami.

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov