Experience

11. Feb UMEK ODPRL NOVO SEZONO KURZSCHLUSSA

V butični, a nič manj udarni, Astronostalgic izdaji Kurzschlussa se nas je večer pred kulturnim praznikom zabavalo približno tisoč petsto ljubiteljev elektro, techno in minimal viž. 

Prešerno in pomladno razpoložena množica plesočih je do zgodnjih jutranjih ur poplesavala na deep techno s prizvokom Detroita in ščepcem minimala. Nekateri so nostalgično obujali spomine na Astrodisco večere, drugi so fenomenu bili izpostavljeni prvič, vsi skupaj pa smo pripomogli k nalezljivo dobremu razpoloženju.

Za ogrevanje je poskrbel Glorio Veztacci aka Veztax in plesno temperaturo ravno prav dvignil. Ob polnoči je krmilo Astronostalgic večera prevzel Umek, ki je poskrbel za malo drugačno plesno popotovanje in obiskovalce naravnost navdušil. Odlično vzdušje, super glasba in s pozitivno energijo nabito plesišče je botrovalo super razpoloženju večera vseh zbranih. Dojaja je vajeti prevzel proti jutru in najbolj vztrajne popolnoma navdušil. Plesoči se kar niso želeli razkropiti in zahtevali so še več glasbe. Dojaja je na željo in veliko veselje zbranih svoj set zato tudi nekoliko podaljšal. Stilsko nekoliko drugačen, a z enakim žarom in ljubeznijo do nekoliko bolj počasne elektronike je popeljal najbolj vztrajne obiskovalce v elektro kulturni dan poln plesnih ritmov, nostalgije in ljubezni do dobre glasbe. 

Prvi dogodek pop up kluba Kurzschluss v letu 2019 je obiskovalce navdušil. V letošnji sezoni napovedujejo vsaj ducat večjih elektronskih zabav in glasbenih dogodkov skozi celo leto.  

Več fotografij z dogodka najdete tukaj https://kurzschluss.si/Galerija/2019/49 

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov