Experience

31. Jul POZNAVALCI NAPOVEDUJEJO: “VSI ŽE KOMAJ ČAKAMO, DA SE VRNEMO NA PRAVA PRIZORIŠČA”

Uroš Umek

Novi mediji in družbena omrežja so postali platforma za večino izvajalcev, ki so stik s publiko med (samo)izloacijo ohranjali le virtualno. V kolikšni meri lahko to nadomesti zabave, koncerte, meet&greet druženja?

Online nastopi so bili sprva zelo sveža popestritev, še posebej v tisti prvotni paniki, ko nihče ni vedel, kaj točno nas čaka, iz tedna v teden sta tako panika kot navdušenje postopoma pojenjala. V določeni meri se bodo tovrstna virtualna druženja zagotovo še razvijala in odvijala, morda le ne s takšno hitrostjo in v takšnih razsežnostih, kot smo jih bili vajeni med karanteno. Vsekakor pa je to le mali obliž na res veliko rano in vsi že komaj čakamo, da se vrnemo na prava prizorišča in plesišča.

Kje bodo mladi lahko sedaj širili svoj talent in gradili bazo oboževalcev? Kakšen pristop bi jim svetovali iz lastnih izkušenj?

Pristop kaj bolj drugačen od prej ne bo, razen nastopov v živo. Vsekakor biti aktiven na družbenih omrežjih, v studiu in deliti svež material s svojimi sledilci.

Če bi našteli nekaj svežih talentov, na katere moramo biti pozorni in se jim po vaše v bližnji prihodnosti obeta tudi preboj na vrhove lestvic, katere bi izbrali? 

Od tujih artistov moram izpostaviti tiste, ki so izdajali pod založbo 1605 - Mattia SavioloJulien EarleBeico in seveda moje sodelovanje s Cosmic Boys. Tudi na domači sceni ni manjkalo novega materiala, posebej med svežimi talenti, kot je Lacto, katerega glasbo vrtim tudi sam. Zaenkrat pretežno še neznanka, si ga je pa vredno ogledati na vseh njegovih družbenih omrežjih.

Kako bodo izgledali glasbeni dogodki in koncerti v živo ter kateri slovenski bendi bodo po mnenju Mihe Guština – Guštija krojili slovensko glasbeno sceno v naslednjih letih, pa si lahko ogledaš v spodnjem videu. Kot namig: član ene izmed izbranih zasedb je tudi Guštijev sin Kris, ki je lani z ostalimi člani benda ogrel oder pred nastopom legendarnih rokerjev Bajaga i Instruktori.  

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov