Experience

10. Apr POGREŠAŠ KURZSCHLUSS? POZDRAVI PLESNI NEMIR Z GLASBO!

Ekipa Kurzschlussa snuje in organizira novo sezono, ki bo vsakega ljubitelja elektronike in dobre glasbe prepričala, da se nam pridruži in zapleše! A kaj v vmesnem obdobju? Vam nogice ne dajo miru in so spomini na nore zabave še zelo živi?

Da bo čakanje na nove Kurzschluss dogodivščine čim lažje, smo zbrali nekaj setov didžejev, ki so nastopili na Kurzschlussovem odru in nas zabavali dolgo v noč. Glasbeni spomini nam lahko pričarajo lepe občutke ter nas v trenutku prestavijo v čas druženja, zabave in pozitivne energije.

Jooris Vorn – 18.11.2016 @ Kurzschluss

Nizozemski producent in didžej se vedno znova rad vrača v Slovenijo. Njegov nastop v Kurzschlussu pred dvemi leti je delil tudi s svojimi zvestimi sledilci. Kurzschluss set je vključil v svojo radijsko oddajo Spectrum Radio, ki predvaja sete nastopov svetovno priznanih didžejev na nekaterih najbolj znanih prizoriščih plesne glasbe na svetu. Dobro energijo in plesno razpoloženje obiskovalcev je omenil tudi v svoji oddaji. 

Set je razdelil na dva dela in ga objavil v želji, da lahko uživamo in podoživljamo lepe plesne trenutke na vsakem koraku. 

Prvi del vas bo dobro ogrel in vpeljal v party razpoloženje.

Drugi del je dober kazalec dobrega razpoložnenja vseh obiskovalcev Kurzschlussa.  

Damir Hoffman – 26.10.2018 @ Kurzschluss // Amelie Lens

Damir Hoffman nas je ogreval in razplesal lanskega oktobra pred nastopom techno kraljice Amelie Lens. Hoffman je novogoriški didžej in producent, ki prisega na techno in za katerega pravi, da je še vedno najbolj priljubljena zvrst elektronske glasbe pri nas. Odlično razpoložena publika, vrhunsko ozvočenje in zanimivi scenski vložki so že tako dober set naredili še boljšega. Delček Hoffmanovega seta si lahko ogledate na spodnji povezavi.  

Dejan Delano – 21.12.2018 @ Kurzschluss // 25 years Umek

Dejan Delano je predstavnik prvega techno vala v Sloveniji. Konec devetdesetih je kupil svojo prvo ploščo in se odločil, da bo postal didžej. Set na spodnji povezavi nam bo obudil spomine na decembrske dni in 25. obletnico delovanja ‘‘fotra techno glasbe’’ pri nas, Umeka. Delano sedaj živi in ustvarja na Dunaju, a se vedno z veseljem vrača na rodno grudo in ustvari nepozabno plesno doživetje na zabavah dolgo v noč.

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov