Experience

16. Oct PODARJAMO VIP ZA CELO EKIPO!

Vip vstopnice, boat in miza za 4 prijatelje na najboljšem žuru v mestu!
Kurzschluss jesenska doživetja se bodo tokrat pričela 26. oktobra. V Slovenijo prihaja belgijska zvezda elektronske scene Amelie Lens. Si jo želiš videti v živo? Ali še bolje – si jo želiš videti v živo skupaj s prijatelji in VIP tretmajem?

Svoje spretnosti bo v prvem jesenskem aktu Kurzschlussa pokazala najbolj vroča techno izvajalka ta hip, Amelie Lens. Belgijka je v hitrem času osvojila svetovno DJ sceno in se z organizacijo svojih dogodkov poimenovanih Exhale zasidrala v sam vrh techno scene. Pot iz Labyrintha jo je popeljala po odmevnejših dogodkih, med katerimi najdemo tudi nizozemski festival Awakening, hrvaški Sonus, srbski Exit in DC-10 na Ibizi. S svojo glasbo navdušuje velike plesne arene in alternativna prizorišča. Njena zavzetost, trdo delo in želja po dominaciji svetovnih plesišč so odličen recept za nepozabno noč.

Žur lahko s pomočjo Mastercarda tudi zate postane neprecenljivo glasbeno doživetje. Mastercard bo za dogodek omogočil 1 srečnemu nagrajencu 4 VIP vstopnice. Za še bolj nor žur bo nagrajenca in prijatelje na prizorišču čakala tudi rezervirana miza in steklenica pijače po izbiri.

 Komentiraj s kom bi šel na žur in si zagotovi nagrado!

Kako do mamljivih vstopnic in nepozabnega VIP doživetja, ki ga omogoča Mastercard? Preprosto. Označi vsaj enga frenda s katerim bi si želel na žur. Tegaj tiste frende, s katerimi si pripravljen preživeti vse do jutra. Že veš, koga boš povabil na največji žur v mestu? Pravila igre boš našel v notes na naši facebook strani ali tukaj.

Srečno!

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov