Experience

14. Jun MIKE VALE NAVDUŠIL @ KURZSCHLUSS ROOFTOP

Poletno sezono najboljših zabav nad mestom je odprl odlični didžej Mike Vale v 20. nadstropju InterContinental hotela v Ljubljani. Zgodnje obiskovalce je s svojim igrivim setom zabaval didžej Sylvain. Starosta slovenske house scene, z več kot tremi desetletji izkušenj, je poskrbel, da ste se dodobra plesno ogreli. Ko je vajeti za mešalnim pultom prevzel Mike Vale se je zabava zgolj prestavila v višjo prestavo. Mike je začel z bolj melodičnimi uspešnicamil, nadaljeval pa s spretnim prepletanjem bolj globokih, dark ritmov tech-housea, pri čemer je zbrane prežel z odlično plesno energijo. Vale, ki vrti v klubih do Londona, Ibize, Seoula in v drugih svetovnih prestolnicah elektronike, je del svojih izkušenj in energije preselil tudi na Kurzschluss Rooftop. Za tiste najbolj zagrete žurerje pa je poskrbel didžej Yure Kolarich, ki je do konca razplesal vse zbrane. Ljubljana je tako za nekaj ur postala plesna prestolnica svetovnega ranga.

Kljub temu, da je bila zabava namenjena zgolj povabljencem lahko uživate v Valetovem setu tudi vi. Prisluhnite mu tukaj:

Svoje mesto na Kurzschlussovem Rootopu, z najlepšim razgledom v Ljubljani, si lahko zagotovite, če si rezervirate VIP paket na enem izmed naših Kurzschluss dogodkov, s čimer si boste zagotovili mesto na Rooftop guest listi.    

Foto utrinke z najboljše in najvišje zabave v mestu lahko pogledate na naši Facebook strani.

Foto: Jani Ugrin

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov