Experience

13. Mar KURZSCHLUSS V ISKANJU FREEŠN-IH TALENTOV

V sodelovanju s freeŠn, študentskim natečajem kreativnega komuniciranja, poteka do konca meseca marca freeŠn DJ natečaj. Pripravi svoj miks in ga prijavi. Poslušala ga bodo profesionalno izurjena ušesa in presodila, če je tvoj miks iz Kurzschluss testa. S svojim talentom nam boš pomagal/-a pisati Kurzschlussovo zgodbo, ki nima konca in vsem prinaša dober žur in kvalitetno glasbo. Včasih potrebujemo samo priložnost in pogum pokazati svoje talente. Priložnost je tu, pogum pa moraš zbrati sam/-a!

Kaj se skriva v zaodrju Kurzschlussa?

Za tiste najbolj radovedne, ki si želijo izvedeti kako se organizira dogodek magnitude Kurzschlussa pa je na voljo tudi delavnica Schnellkurs – Kurzschluss, 28. marca ob 14. uri na Pristopu. Na njej boš lahko izvedel-a kaj se dogaja v zaodrju Kurzschlussa, na kaj vse mora biti organizator tovrstnega dogodka pozoren, kaj je potrebno storiti, za brezhibno delovanje organizacijskega tima… Delavnica bo potekala v dveh delih. Na prvem delu boš dobil malo teoretske osnove v obliki predavanja, v drugem pa ti bo dodeljena vloga v kateri se boš interaktivno preslikal/-a v zaodrje dogajanja in se preizkusil/-a v vlogah organizatorjev Kurzschlussa. Ponuja se ti odlična priložnost izkusiti, brez prisotnosti stresa in v zabavni maniri, čare organizacijskega posla. A le pohiti s prijavo, saj je število udeležencev omejeno.

Delavnico bo vodila Ula Spindler, soustanoviteljica pop-up kluba Kurzschluss, organizatorja največjih elektronskih dogodkov v Sloveniji. Kot direktorica Black Pony Entertainment Group ima bogat nabor izkušenj s področja zabave, upravljanja in organizacije dogodkov, ki ga bo na zabaven in interaktiven način delila na FreeŠn delavnici.

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov