Experience

07. Jan KURZSCHLUSS LIVE!

Hamo & Tribute 2 Love so v Kurzschlussu pripravili večer prepojen z lubezensko liriko in odlično energijo. Občinstvo so zagreli mladi upi slovenske indie rock scene Koala Voice, ki so te dni izdali svež album Woo Horsie. Z nastopi so navdušili tudi gosti, ki so se bendu pridružili na odru – klepalec rim in poznavalec življenjskih tematik Klemen Klemen, kantavtor Rudi Bučar in mladi glasbenik Kris Guštin.

Koala Voice so z repertoarjem moderne rock glasbe, ki vsebuje pridih diska in punka, otvorili lubezensko zgodbo, ki se je pisala na četrtkov večer v klubu Kurzschluss. Poleg že preverjenih skladb, kot so Go, Disco Go, Goold old days in Vede premikanja so predstavili najnovejšo glasbeno stvaritev Ker tu je vse tako lepo s tretjega studijskega albuma Woo Hoorsie, ki je bila med publiko odlično sprejeta. Manca Trampuš, Miha Prašnikar, Domen Don Holc in Tilen Prašnikar so z dobro glasbo in močno odrsko prezenco pripravili občinstvo na glavne zvezde večera.

Ker je bilo širjenje lubezni poglavitno poslanstvo decembrskega koncerta, je bil izbor skladbe Vreme za lubezenza pričetek več kot dvournega nastopa zasedbe Hamo & Tribute 2 Love logična izbira. Skozi večer so odpeli repertoar nepogrešljivih uspešnic, kot so Rožice, Vija vaja ven, Greva še mal dlje, s skladbo Lepe stvari pa so že v prvi polovici večera poskrbeli za glasbene novosti. Balado so namreč premierno zaigrali za obiskovalce koncerta, izšla pa bo na novem albumu, ki prihaja naslednje leto. 

Na odru se je glavnim gostom večera najprej pridružil Rudi Bučar pri skladbah Greva naprejin Gremo se igrat boga ter v dvorano vnesel istrski sentiment v rock maniri. Naslednji je na vrsto prišel klepalec rim Klemen Klemen. Skupaj z orgličarjem Damirjem Jazbecom so odigrali Klemnovo uspešnico Ljubezen in dokazali, kako dobro se sliši glasbena sinergija hip-hopa in rocka začinjenega z orglicami. Kot zadnji gost se je Hamotu in družbi pridružil mlad, perspektiven glasbeni up Kris Guštin, sin priljubljenega očeta Guštija, in pomagal občinstvo ponesti v rockovsko lubezensko pravljico na krilih uspešnice Gospa magister.**

Večer poln lubezni do glasbe, sodelovanja in ustvarjalnega naboja je obiskovalcem in nastopajočim povrnil zaupanje, da je lubezn še vedno najmočnejša povezovalna sila sveta.

Pa naj drugi rečejo, kar želijo.

Foto: Urša Premik

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov