Experience

05. May INICIATIVA #ŽURAMDOMA OMOGOČILA VARNO DRUŽENJE NA DALJAVO

Če smo bili svoje najljubše izvajalce in didžeje vajeni spremljati v velikih dvoranah, pa je zaradi izrednih razmer Kurzschluss glasbena doživetja za nekaj časa uspešno preselil v dnevne sobe, kopalnice, spalnice in na balkone. Pravijo, da glasba ne pozna meja, zato je ekipa Kurzschlussa v času (samo)izolacije ob petkih skrbela za varno povezovanje ljudi z glasbo s pomočjo novih medijev. Iniciativo “ŽURAMDOMA” je kot prvi podprl techno virtuoz ter najbolj uspešen slovenski didžej in producent v svetu Uroš Umek, ki ga je v dvournem živem prenosu spremljalo več kot 4500 uporabnikov. Poleg Umeka so svoj žlahtni glasbeni izbor dodali še Ian Sound, Damir Hoffman, DJ Shark, DJ Psiho, Tim Urbanya in Brina Knauss. Če ste kakšnega od virtualnih žurov zamudili ali pa bi si želeli le obuditi spomin nanj, si s klikom na ime željenega didžeja kadarkoli in kjerkoli lahko pričarate pravo Kurzschluss doživetje.

Uroš Umek (20. marec)

Prvi je za mešalko kraljeval Umek, ki nas je s svojo techno čarovnijo začaral virtualno. Vsakoletni rezident Kurzschluss techno odisejade je s svojimi uspešnicami, kot so VibrancyBrethrenSpecific FlavourDicaEnvironsRetractor in drugimi zatresel domove po celi Sloveniji.

Ian Sound (27. marec)

Vzhajajoča zvezda glasbene scene, ki je na lanskem žuru dvigoval temperaturo pred nastopom Ericka Morilla, je s svojo mešanico old school housea in tech housea poskrbel, da se je naelektrilo ozračje tudi pri vas doma.

Damir Hoffman (3. april)

Po Ljubljani in Mariboru, ko sta se za svojima mešalnima pultoma sredi dnevne sobe sukala Uroš Umek in Ian Sound, je primorski pridih s svojim edinstvenim techno izborom pričaral eden bolj zaposlenih didžejev v Sloveniji Damir Hoffman.

DJ Shark (10. april)

Eden prvih slovenskih house didžejev Jaka Gornik aka DJ Shark, tretjina glasbene etikete Sharkastique Tunes, ki je lani v Kurzschlussu zaključila večer z mega zvezdo Erickom Morillom, nas je popeljal v zlate čase diska in zakuhal pravo disko vročico.

DJ Psiho (17. april)

DJ Psiho, ki je lani na glavnem odru Kurzschlussa s svojim setom dopolnil lineup Valentina Kanzyanija, je bil s svojo edinstveno izpiljeno tehniko obvladovanja treh gramofonov, zvezda večera.  Trše techno ritme je s svojim oldies goldies izborom virtualno ‘dostavil’ direktno v tvojo dnevno sobo.

Tim Urbanya (24. april)

Melodičnemu houseu v izvornem pomenu besede smo se prepustili zadnji petek v aprilu, ko je za mešalko stopil Tim Urbanya, DJ, producent, avtor in voditelj radijske oddaje RH 202 na frekvencah radia Val 202, ki je lani na Kurzschluss odru stopnjeval sobotno vročico pred mega zvezdnikom Erickom Morillom.

Brina Knauss (1. maj)

Po šestih tednih varnega žuranja na daljavo je prišel čas, da mešalko #ŽURAMDOMA ‘poboža’ še ženska roka z melodično mešanico house in deep techna. Nekdanja pevka in manekenka, ki zadnjih sedem let utrjuje svoj sloves na največjih elektronskih festivalih, je dokaz, da so vrhovi house in techno atmosfere rezervirani tudi za predstavnice nežnejšega spola. 

Hvala sodelujočim didžejem in vsem Kurzschluss fanom, ker ste ostali doma in žurali z nami. Upamo, da se kmalu zopet srečamo tudi v živo.  Zahvala gre tudi vsem, ki so sodelovali pri izvedbi: A1, Jaka Meden, Peter Kastelic, Jaka Arh, Jani Ugrin, Matic Kremžar, Rok Kozin, Tomaž Frelih, Miha Mramor, Tomy Declerque, Daniel Škerjanc, Maja Čeh  in Kristjan Jurkošek.

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov