Experience

07. Jan 6. ROJSTNI DAN KURZSCHLUSSA

Domača Sharkastique ekipa, ki so jo zastopali Sylvain, Jackie, Dave Manali in Stanny Abram so ogreli publiko do te mere, da je odlični Simon Marlin iz The Shapeshifters dobro plesno razpoloženje publike zgolj dvignil. Piko na i je dodala Teni Tinks, vokalna diva zavidljivih glasovnih razsežnosti. S svojim live actom in odrsko prezenco je navdušila vse zbrane in plešoče z uspešnico Lola’s Theme, ki jo je odpela v  živo.  

Zvezda večera, starosta house glasbe Todd Terry, je v dvournem setu vodil vse zbrane in plešoče skozi zavidljivo paleto svojih remiksov house uspešnic. Dodal pa je tudi bolj globoko noto svojemu setu z deep housom in tribal ritmi. Obiskovalci so okusili pravi Todd Terry zvok in se mu v celoti prepustili.

Noč je v velikem slogu zaključila ekipa domačih didžejev. DJ Shark, Jaka in Sylvain so z največjimi house uspešnicami vseh časov razplesali poln Kurzschluss. Na odru se jim je pridružila celotna organizacijska ekipa, ki je skupaj z obiskovalci plesala do konca žura.

V sedmo leto je Kurzschluss vstopil v maniri, kot se spodobi – s pozitivnimi vibracijami, plesnimi ritmi in zadovoljnimi obiskovalci.

Pop up klub bo svoja vrata odprl zelo kmalu, programska shema pa naj zaenkrat ostane še skrivnost, ki bo razkrita kmalu.  

Več o piškotkih
Kaj so piškotki?
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
Piškotki spletnega mesta kurzschluss.si

ime piškotka

namen

Čas piškotka

PODJETJE

_ga

Coincidental unique number is used to calculate the data on the number of visits on our website

2 leti

Google Analytics


Nastavitve piškotkov